äntligen Fredag

I dag i skolan har jag bara 2 lektioner. Om jag hade skött mitt projekt arbete som man ska skulle jag ha haft massor att göra. Men nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Men det löser sig. Ska sitta i helgen och i kväll.

 

EUP igår var jätte dåligt. Tekniken funka inte, akustiken funka inte och debatterna häll den värsta standarden jag har varit med om. Speciellt i Euro debatten. Då ville jag avsäga mig mitt svenska medborgarskap ett tag. Sen till råga på allt var tåget försenat i 40 minuter, för att DÖRRARNA inte fungerade? Hum okaj? Jaja jag överlevde dagen i alla fall :)

 

sen var det säsongs avslutning för mitt älskade Glee, herre gud vad jag älskar det programmet! Dock gjorde det att pluggandet sköts upp en timma, och det var ju mindre bra. Men jag pluggade i alla fall, otroligt nog.

 

I dag är det fredag och det ska bli skönt med helg, på gymnasiet är det minsann ingen rast ingen ro. Snart studenten! Ska kanske baka någonting i dag, får se :)

 

nej nu ska jag kila i väg och sminka mig och sen bär det av till skolan

 

puss&kram


Nu gör vi ett nytt försök

Okej, tillbaka på den här bloggen. Det känns bättre, mer mig liksom. Så nu ska jag börja skriva här i stället:) så regelbundet jag klarar av ;)

 

suck! Jag tycker verkligen inte om onsdagar. På onsdagar börjar jag 08.00 och slutar mellan 16:00 och 16:30. direkt efter det hade jag möte med ungdomsrådet så var hemma klockan 19:15 . Mindre mysigt. Men jag överlever det med. Det var ett bra möte i alla fall!

 

I går morse fick jag en glad överraskning. Jag fick nämligen mitt lönekuvert från Leader Sjuhärad. Det i sig kanske inte är så fantastiskt men jag upptäckte att jag får dubbel lön! Tydligen hade min lön från december utgått så jag får den nu! Bra va :D Hehe detta betyder att jag kommer shoppa en stund på kakburken, bland annat sugerpaste färg så att jag kan börja exprimentera. Men nu ska jag snart till skolan en sväng innan EUP debatten i Göteborg.

 

puss&kram


RSS 2.0