Måndag

Usch nu är jag trött. Och jag har gjort pinsamt lite i dag. Men jag sammanställde i alla fall första enkäten, det tog typ 2 timmar! Hade ju kanske inte räknat med att det skulle ta så lång tid. Men men har ju lite mer tid på mig, NOT! Aja jag överlever

 

har funderat mycket på Alice i Underlandet i dag, fattar inte riktigt varför folk är så besvikna. Men jag tror att det var ett smart drag av mig att låta bli att läsa om den innan och så, för jag tyckte att den var jätte bra! Och jag vill minsann se den igen, så det så!

 

I morgon ska jag plugga PA, på riktigt ska tilläggas och så ska jag maila Jonas. Men det jag ser fram emot mest är att jag ska baka cupcakes i morgon! Choklad cupcakes med marianne och mint frosting samt jordnötssmörs cupcakes med sylt och creamcheese frosting. Muma!

 

Nu ska jag snart sova

 

puss&kram


finding a rabbit hole

Åh! i går såg jag äntligen Alice in Wonderland, och herre gud vad bra den var! Både jag och Mathilda vill ut i skogen och leta efter hål att falla ner i, i hopp om att hitta en ny värld. Och den där festen jag pratade kort om? Ja den är på gång nu ;)

 

jag fick nyss reda på att jag ska åka på Sveriges ungdomsråds kongress(!!) i år igen! Och då får jag träffa en massa härliga människor, en speciell till exempel.

 

I dag ska jag plugga PA och träna med min mamma. Och så tänkte jag eventuellt göra lite sockerpasta dekorationer.

 

Skriver mer senare, nu ska här svidas om till träningskläder

 

 

puss&kram


Baka kaka


Bara kort inlägg i dag. Hinner inte mer för jag ska sova! Mys!

 

I dag har jag varit på Lagerhouse och köpt 200(!!) bakformar i underbara vårfärger, och dom passar perfekt i min muffinsplåt! Nu ska här bakas! Och det var inte bara det som fick följa med mig hem. Nej jag köpte en utstickare till sockerpasta med i form av a heartkey. Man kan göra ”här-får-du-nyckeln-till-mitt-hjärta-cupcakes”, låter inte det bra? Jag köpte även ett CUP-mått så att jag kan baka amerikanska recept^^ hiho vad jag längtar! Sen beställde jag blomutstickare från tårtdecor med, så nu är det bara att vänta på brev. På tisdag, senast ska jag baka. Det ser jag framemot som bara den!

 

I morgon ska jag på Alice in Wonderland och det kommer bli underbart, har väntat på den filmen i nästan ett år!

 

Här får ni en bild på mitt första(misslyckade) sockerpasta bak härom helgen

 

Natti Natti!

 

puss&kram


Hej Hallå!


Suck. Onsdagar är jätte jobbiga. Börjar 8:00 och slutar 16.30. då med 3 lektioner och 3 timmars håltimma! I dag fick vi dock sluta tidigare i dag så jag sprang allt vad jag kunde ner till busstorget. Och precis, precis när jag kommer så åker bussen. Åh vad arg jag blev! Många fula svordomar fläckade min mun. Så jag ringde min pappa som råkade vara 20 minuter bort så jag skulle åka med honom hem, åkte han direkt hem? Nej självfallet inte han skulle till jobbet. Sa han det till mig? Nej. Men jag ska inte klaga, fick sitta i över en timma och kolla mina favorit bloggar. Men lite långtråkigt blev det faktiskt. Men gissa vad? Jag överlevde ;)

 

på fredag ska jag som sagt på Alice i Underlandet och det ska blir så sjukt kul! Jag längtar! Även om den tilltänkta klänningen nu är förstörd, får väll helt enkelt ta på mig något annat och låsas att jag är Alice, trotts bristen på min perfekta Alice klänning. Vet ni vad? Jag är så fruktansvärt avundsjuk på alla de som fick VIP inbjudningar till förhandsvisningen av filmen. För de va banne mig den finaste inbjudan jag har sett i hela mitt liv! Funderar på att göra en till mig själv, bara för att de är så fina. Och kanske ska jag anamma idén och göra något liknande till en liten sammankomst längre fram i vår. Funderar nämligen på att ha ett vi-välkomnar-våren-Alice-i-Underlandet-party, låter inte det hel festligt? Tihi jag ser planer smidas. Detta ska vi följa upp!

 

På lördag börjar operation balklänning och sommar 2010 på allvar, 10 kg ska B-O-R-T! Jag och min mamma ska träna tillsammans och jag ska simma så ofta jag kan. Sen funderar jag allvarligt på att detoxa mig själv. Bara sluta med allt onyttigt på en o samma gång. Jag klarar nog det OM jag får ha tuggummi till hands. Men nu ska jag sova, eller rättare sagt kolla på Dirty Dancing tills jag somnar till hungry eyes. Natti natti!

 

puss&kram


Det stavas P-L-U-G-G

usch usch usch! Så mycket pluggande på så lite tid, och strömmen ser inte ut att sina. Jag är inte helt säker på hur länge jag kommer att orka med det här. Men det måste gå. Snart är det studenten!

 

Jag har bakat lite på sista tiden faktiskt, cupcakes på första försöket. Med sockerpasta på. Ganska misslyckat försök faktiskt men man kan ju inte vara bäst på allt första gången, även om man gärna vill det. Jag ska köpa lite utstickare och pasta färg på näten och sen ska här bakas. Målet är att kunna baka till min student.

 

Jag känner mig jätte ensam...och ganska tragisk på samma gång. Tror att jag är kärleks bipolär. Ena stunden är jag jätte kär en den ena, och i nästa är jag kär i den andre och tredje är jag inte kär alls. Jag förvirrar mig själv ständigt. Men det finns en pojke som alltid får mitt hjärta att slå ett extra slag. Men det är ju kört så varför ödsla energi på honom? Nu är det ju så att man inte väljer vem som ska vara pulshöjare. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar att vara upp över öronen helt galet kär i någon, men jag är så trött på att inte bli älskad tillbaka. Nog för att jag inte har höga tankar om mig själv men jag tycker att jag förtjänar någon som uppskattar mig.

 

Kollade på 5.ans nya dejting serie innan. Dejting in the dark. Det var faktiskt jätte kul och det var en kille där som var så söt, bland de sötaste svenska pojkarna jag har sett. Kunde verkligen identifiera mig med den tjejen som fick dejta honom. Blev glad över att de fick varandra men samtidigt lite ledsen över påminnelsen om att jag är ensam.

 

På fredag ska jag gå på Alice in Wonderland med Mathilda och Anna x 2, längtar! Hade tänkt att ha en 50-tals klänning som jag köpte på beyond retro i sommar som är så där underbart Alice blå men då har (ursäkta språket) kattjäveln kissat på den så att den är blekt på flera ställen. Inte okej alls! Blir så ledsen på honom i bland.

 

Usch va jobbigt negativt de här inlägget blev, inte bra. Positivt är alla cupcakes som jag planerar att göra^^ nu ska jag kolla klart på cougertown, as rolig serie!

 

puss&kram


dålig uppdatering jag vet!

jag vet jag vet jag är kass! ska skriva ett riktigt inlägg sen. just nu sitter jag fast i afghanistan. förklarar senare


Puss&Kram

RSS 2.0